Explore a new world..
 
IndexIndex  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Valora Town

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

De Guild

Dit is de enige Guild in dit gebied. Het wordt geleid door Wish en Ayrin. Als je zelf wilt trainen om een 'real-deal' exploration team te worden, moet je hierheen komen. De trainingen zijn soms erg hard, maar.. Je zult mee mogen op expeditie naar nieuwe gebieden!
5202do mei 13, 2010 10:39 am
Achi Guild Masters' room.
Geen nieuwe berichten

De Winkels

Hier zijn alle winkels te vinden. Neem zeker eens een kijkje. De Ambipom Storage en de Meowth bank zijn hier onder anderen te vinden, even als Aipom's grote Winkel.
9112zo mei 09, 2010 4:03 pm
Prince Lost in an unknown world.
Geen nieuwe berichten

Het strand

In Valora Town is er ook nog een groot, prachtig strand. Het water dat er tegen aan loopt komt oorspronkelijk van de Stormy Sea, ookal is die erg ver daar vandaan. Vele pokémon gebruiken het bij zonsondergang als plek om romantisch te gaan wandelen, maar het wordt ook gebruikt als ontmoetingsplek..
442vr mei 21, 2010 9:28 pm
rainbow Wandeling
Geen nieuwe berichten

Het Grote Café

Het Café ligt afgelegen van de rest van de winkels, in het midden van Valora Town. Vele pokémon komen hier voor een drankje. Het café is speciaal voor explorers, en er zullen soms ook pokémon zijn die plots een uitdaging geven, die mooie verhalen vertellen of misschien die nieuwe gebieden hebben ontdekt.. Kortom: Neem eens een kijkje!
00
Geen nieuwe berichten

Het Grote Bos

In tegenstelling tot de meeste duistere gebieden, is het bos geen dungeon, ookal wagen niet alle pokémon zich hier. Het is duister en meestal verlaten. Het ligt aan de rand van Valora Town, tegen de bijbehorende bosdungeon. Celebi zal zich ook hier vaak vertonen. In het midden van het bos ligt een groot, prachtig meer, dat gereinigd wordt door Suicune.
12di mei 11, 2010 10:33 pm
Frieda De aankomst.
Geen nieuwe berichten

Pearl River

Een rivier vol met Clamperls. Om een of andere vage reden hebben bijna alle Clamperls een parel, terwijl parels juist wat zeldzamer horen te zijn. Je vindt overal parels. Zelfs diep in de bodem zitten er heel veel opgeborgen. Dat is de reden dat men het de Parel rivier noemt. De rivier loopt vanaf het strand helemaal door naar het bos, en stopt bij het meer.
11za mei 08, 2010 11:32 pm
Bubble Zwemmen
Valora Town Empty
Onlangs gedeelde afbeeldingen
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten