Explore a new world..
 
IndexIndex  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

De Dungeons

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Star Cave

De Star Cave heeft 20 verdiepingen. De beschermer van dit gebied is Wish, de Jirachi. Als jij het voor elkaar krijgt om de Star Cave door te lopen, kom je aan bij Wish. Deze beslist of zij een wens voor je vervult.
226di okt 27, 2009 5:03 pm
Indy De Time Gear..
Geen nieuwe berichten

De Secret Garden

Deze dungeon heeft 16 verdiepingen. De beschermers van dit gebied zijn de Shaymin, waaronder Ayrin, de sterkste van hen. Als je hier aankomt, zal je kans hebben op een grote schat, maar.. Misschien ook niet..
421za mei 08, 2010 12:44 pm
Ayrin Op de top.
Geen nieuwe berichten

Mt. Cloud

Mt. Cloud heeft 12 verdiepingen, en is dus redelijk makkelijk doorgaanbaar. Maar, er zit een dikke laag mist om de berg heen. Je zal niet veel kunnen zien. Er zijn veel traps, dus kijk uit.. Mt. Cloud heeft Cloud, de Raikou, als beschermer. De Pokémon die je hier vindt zijn dus vooral van het electrische type.
256di nov 10, 2009 12:28 am
Achi Eerste Missie!
Geen nieuwe berichten

Flame Cave

In de Flame Cave zijn alleen maar vuurpokémon. Ook is hier veel lava te vinden, en er zijn 13 verdiepingen. Er is hier geen beschermer, alhoewel er wel een pokémon is die aan het eind van de Dungeon woont, en.. Als je hem stoort, zal hij je aanvallen. Hij is een Charizard van een redelijk hoog level.
337zo okt 25, 2009 11:10 pm
Brown Trainen zonder een team
Geen nieuwe berichten

Stormy Sea

De Stormy Sea is een waterdungeon met 18 verdiepingen. Het regent er altijd, en er zijn alleen maar waterpokémon te vinden. Er is hier geen beschermer, maar.. Er gaat wel een gerucht dat Manaphy hier de Tempel van de Zee bewaakt.. Maar, je kan deze alleen zien wanneer je door Manaphy bent uitgenodigd..
154di nov 10, 2009 12:26 am
Achi Speciale Missie - De Tempel van de Zee zoeken.
Geen nieuwe berichten

The Dark Woods

The Dark Woods liggen tegen het grote bos aan. Celebi waakt over dit gebied, net als dat ze dat doet bij het grote bos. Het is hier gevaarlijk. Het is zeker geen dungeon voor de beginners. Maar, er is wel iets speciaals. Namelijk een Time Gear, aan het eind van de Dungeon.
00
Geen nieuwe berichten

Diamond Lake

Als je de Dungeon met dertien verdiepingen eindelijk voorbij bent, zou je denken dat er niks anders was dan een prachtig meer, dat glinstert als een kristal. Er is echter veel meer te vinden. Als je door de geheime gang zwemt, die onder water te vinden is, kom je bij een Dungeon met 7 verdiepingen. Zodra je deze gehaald hebt, kom je aan bij het echte Diamond Lake. Hier bewaakt Medea de Timegear.
00
De Dungeons Empty
Onlangs gedeelde afbeeldingen
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten