Parola
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Explore a new world..
 
IndexIndex  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

 

 Guild Masters' room.

Ga naar beneden 
+19
Candy
Dark Ghost
Winny
Maura
Teela
Lita
Chela
Brown
Lucario
Melanie
Night
Tim
Indy
Achi
Leah
Levy
Ayrin
Kotakea
Wish
23 plaatsers
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuteurBericht
Chela

Chela


Aantal berichten : 25
Exploration Points : 0
Registratiedatum : 23-10-09

Character sheet
Leeftijd: 6 Jaar
Partner: Nee.
Team: Geen.

Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Guild Masters' room.   Guild Masters' room. - Pagina 6 Emptyzo mei 09, 2010 10:39 pm

'Oh, hallo Prince,' begroette de Houndour Lita de Growlithe Prince. 'Hallo, en aangenaam,' reageerde Prince. Chela grinnikte. Als die twee het met elkaar konden vinden, konden ze misschien samen in een team! En, dat zou natuurlijk erg leuk zijn. Ze kende Prince pas net, maar ze vond hem wel aardig. En Lita was ook erg vriendelijk. Ze wist zeker dat een team met hun drieën erg leuk zou worden. 'Prince, heb je interesse in een team..?' vroeg Lita toen. Dat wilde ik vragen! wilde ze roepen, maar ze hield zich stil. 'Nouja, zo kan je het wel noemen,' was het antwoord van Prince. Chela's hart maakte een sprongetje. Dat was een ja! Ze was blij dat ze geen staart had, anders zou die wild zijn gaan kwispelen. 'Hebben jullie al een team?' vroeg Prince toen. Nu was het Chela's beurt om te praten. ''Nee, we hebben er nog geen. We wilden er één oprichten. Als je wilt mag je erbij,'' probeerde ze nonchalant te zeggen, maar je kon zien en horen dat ze er blij mee zou zijn als de Growlithe bij hun team kwam. ''We zullen wel een naam moeten verzinnen voor het team. En.. Kiezen wie de leider wordt,'' grinnikte ze. Ze richtte haar blik even op Prince. Hij zou misschien een goed leiderstype kunnen zijn, maar Lita misschien ook. Voor haar maakte het niks uit. Ze zou het goed vinden om de leider te worden, maar zou er geen problemen mee hebben als één van de andere twee de leider zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lita

Lita


Aantal berichten : 16
Exploration Points : 0
Registratiedatum : 22-10-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : In jouw hoofd =D

Character sheet
Leeftijd: 7 jaar
Partner: =o
Team: Nog geen

Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Guild Masters' room.   Guild Masters' room. - Pagina 6 Emptydi mei 11, 2010 6:18 pm

''Ja. Nouja, zo kan je het wel noemen,'' antwoordde Prince op haar vraag. Lita knikte, en glimlachte even. Misschien zou Prince wel in hun toekomstige team willen..! ''Hebben jullie al een team?'' vroeg de Growlithe. Lita deed haar bek open om iets te zeggen, maar toen Chela begon te spreken, deed ze deze al snel weer dicht. ''Nee, we hebben er nog geen. We wilden er één oprichten. Als je wilt mag je erbij,'' legde deze uit. Lita kon merken dat Chela blij zou zijn als Prince zou instemmen met haar voorstel, en glimlachte daarom nog een keer. Zijzelf zou daar ook wel blij mee zijn, maar als Prince niet wou, vond ze het prima. Ze zou de Growlithe niet gaan dwingen.

''We zullen wel een naam moeten verzinnen voor het team. En.. Kiezen wie de leider wordt,'' zei Chela opeens. Lita knikte als reactie. Ze dacht even na. "Ik heb, in de tijd dat Parola verlaten was, wat namen bedacht, voor het geval dat Parola weer zou 'leven', om het zo maar even te noemen," begon ze, "Friendship misschien? Team Friendship?" vroeg ze, waarna ze naar de twee keek. Friendship vond ze best een grappige naam, vooral omdat de leden zo vriendelijk met elkaar omgingen. Maar misschien vond Chela, en eventueel Prince, het geen goede naam. Lita dacht verder na, maar bleef nog wel wachten op een waarschijnlijke reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Prince

Prince


Aantal berichten : 11
Exploration Points : 0
Registratiedatum : 08-05-10

Character sheet
Leeftijd: 5 jaar.
Partner: -
Team: Geen.

Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Guild Masters' room.   Guild Masters' room. - Pagina 6 Emptydi mei 11, 2010 8:47 pm

''Nee, we hebben er nog geen. We wilden er één oprichten. Als je wilt mag je erbij,'' antwoordde Chela. Dit zette Prince weer aan het denken. Wilde hij bij hun team? Hij zou het wel leuk vinden, omdat hij Chela als eerste had ontmoet. Hij had sterk het gevoel dat er een vriendschap tussen hen groeide. Dan was het zeker goed als ze samen een team oprichtten. En, aangezien Chela Lita al kende was het logisch dat zij er ook bij mocht. ''We zullen wel een naam moeten verzinnen voor het team. En.. Kiezen wie de leider wordt,'' sprak Chela opeens. Prince keek haar even aan. Het duurde even voor de woorden tot hem doordrongen. Een naam.. Daar had hij nog niet echt over nagedacht. En een leider al helemaal niet. Hijzelf zou vast de slechtste leider zijn; hij wist nauwelijks wat van de vreemde gebruiken van de Pokémon hier. Lita sprak plotseling, en Prince richtte zijn blik op haar. ''Ik heb, in de tijd dat Parola verlaten was, wat namen bedacht, voor het geval dat Parola weer zou 'leven', om het zo maar even te noemen," begon ze, "Friendship misschien? Team Friendship?'' Prince dacht na. Het was wel leuk en duidelijk, maar.. toch was er iets mee. ''Zou kunnen..'' mompelde hij, ''maar voor zover ik weet zijn wij twee nog geen vrienden..'' Hij richtte zijn blik op het plafond. Waarschijnlijk zouden ze wel vrienden worden, maar toch. Niet iedereen die lid werd was meteen een goede vriend. Misschien dacht Prince wel te logisch na. het was op zich wel een goede naam. En als hij en Chela niks beters konden verzinnen, konden ze hem nemen. Prince wendde zijn blik van het plafond. Hij keek even van Chela naar Lita. Er was niets wat hem tebinnen schoot, behalve dat het nu alledrie vuursoorten waren. Helaas zou dat maar tijdelijk zijn; Chela was een Ditto en zou in allerlei andere Pokémon veranderen. Een woord wat Prince altijd al mooi had gevonden kwam opeens in zijn gedachten, al wist hij niet of het een goede teamnaam was. Het paste in elk geval (nog) niet bij hemzelf, en van Lita en Chela verwachtte hij dat het ook niet echt paste. En toch kon hij een duit in het zakje doen door het voor te stellen. ''Wat dachten jullie van Fierce..? Team Fierce,'' grijnsde hij. Het klonk stoer en toch mooi in zijn oren. Maar het ging natuurlijk vooral om het oordeel van Lita en Chela.
Terug naar boven Ga naar beneden
Achi

Achi


Aantal berichten : 111
Exploration Points : 0
Registratiedatum : 21-10-09

Character sheet
Leeftijd: 6
Partner: -
Team: Geen

Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Guild Masters' room.   Guild Masters' room. - Pagina 6 Emptydo mei 13, 2010 10:39 am

Rock schreef:
Rock begon opeens droevig te kijken toen Ayrin zei dat er nog geen teams waren. tot hij de Mannelijke Cyndaquil zag. hij liep naar hem toen en zei." Zullen wij een team vormen?" toen zag hij een koekje die naar hem gegooid werd en pakte die.”Dankje Shaymin!” en Rock keek opeens weer blij. Hij keek de Cyndaquil aan. Hij wachte op zijn antwoord. Onder tussen begon hij rustig aan zijn koekje teknagen hij had allang geen eten meer gehad. Dit koekje was erg lekker. Heel andere dan een ander koekje veel lekkerder.
(Ik ga vanaf hier door, ik heb namelijk geen zin om heel het topic door te lezen ;P)

De kleine, mannelijke Cyndaquil besloot even op zijn bibs te zitten en naar de 3 legendarische pokemon te kijken. Het begon al drukker te worden, dus het zou niet lang duren voordat hij een Team had. Toch? Of iedereen had al besloten met wie hij of zij in een team zou gaan buiten de Guild. Dan zou hij hier helemaal alleen moeten wachten. Misschien was het een slecht idee om uit Team Vulcano te gaan. Misschien kwamen Levy, Tim en zelfs Flame weer terug. Hij hief zijn gezicht treurig naar de grond. Als het zo lang duurde kon hij wel gaan. Hij wou zich net omdraaien toen een Larvitar, een pokemon die je niet vaak tegenkwam, naar hem toe kwam. 'Zullen wij een team vormen?' was wat de Larvitar zei. Er verscheen een glimlach op het gezicht van de Cyndaquil. Dus iemand wou wel bij hem in de Team! Hij kuchte even zodat de Larvitar weer zijn kant op zou kijken. ''Aangezien ik ook nog niet in een Team zit, en we zo te zien beide een Team zoeken, lijkt het me wel slim ja,'' sprak hij rustig. ''Achi, mijn naam is Achi,'' sprak hij daarna. Hij bekeek de Larvitar van top tot teen. Hoogstwaarschijnlijk had hij helemaal geen ervaring. Niet dat Achi er zo veel had. Hij zat maar een paar maanden in een team. Dat stelde dus niet zo veel voor. Nu hij een Team Maat had, moest hij alleen nog een naam voor de team. En ze moesten natuurlijk bepalen wie de leider was. ''Ehh, wie word de leider van het Team? En wat word de naam?'' Mompelde hij rustig. Niet weer iets als Team Vulcano. Dat zei dat het allemaal vuurtypes waren. En dat was ten eerste moeilijk voor de vuur types om naar water plekken te gaan. En ten tweede als er andere pokemon in kwamen. Die niet van het type vuur waren. Dan paste het woord al niet meer bij het team!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty
BerichtOnderwerp: Re: Guild Masters' room.   Guild Masters' room. - Pagina 6 Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Guild Masters' room.
Terug naar boven 
Pagina 6 van 6Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Parola :: Valora Town :: De Guild-
Ga naar: